Julemeny

Gjelder fra og med 29. oktober. Ved reservasjoner over 10 personer, bes det om forhåndsbestilling av meny. Ved reservasjoner over 15 personer bes det om lik meny, med unntak av lutefisk.

Kontakt oss for mer informasjon og reservasjon.

HAMARSTUAS ANBEFALTE 3 RETTERS MENYER


Alt: 1

Rakfisk

*

Hjort

*

Multe

699,-

 


Alt: 2

And

*

Kveite

*

Julekule

699,-

Du står fritt til å bytte ut retter i disse anbefalingene.
Det vil da være de øvrige prisene i menyen som gjelder.

 



FORRETTER:

Akevittmarinert rakfisk

Pultostrømme - lefse

Kr 179,-

---

Kongekrabbe

Sitron- og fenikelhollandaise- edamame – squash -hummerbisk

Kr 185,-

---

Gløggmarinert andebryst
Rødløkskompott -syltet gulrotsalat
-eple- og oliven - appelsingele
Kr 169,-

 



HOVEDRETTER:

Lutefisk
Tradisjonelt tilbehør
1. gang servering: Kr 509,-
2. gang servering: Kr 65,-

---

Rakfisk fra Røn gard
Tradisjonelt tilbehør
Kr 389,-

---

Kveitefilet Wellington
Erterpurè – sopp –oliven og hvitløkstøv - mandelpotet
Kr 389,-

---

Skalldyrtallerken
Dagens utvalg av skalldyr
(Må forhåndsbestiles 2 dager før)
Dagens utvalg av skalldyr
Brød- aioli
Kr 599,-

---

Hjort
Gresskar-og hvitsjokoladeduxelles – sellerispagetti

 sjalottløk –blåbærdemiglace - pommes Anna
Kr 389,-

 


 


DESSERT:

Multemousse
Kjeksbunn – syltet multe
Kr 169,-

---

Julekule
Baileys mousse -havtorncurd
hasselnøtt bunn - mandelkjeks
Kr 159,-

---

Kraftkar panna cotta
Mangosorbet - brent sjokolade- nøttebrød
gløggespuma
Kr169,-

 

Vi tar forbehold om endringer.