Høstmeny

Gjelder fra 10. september til og med 26. oktober. For reservasjoner over 10 personer anbefaler vi forhåndsbestilling av meny, for reservasjoner over 15 personer bes det om lik meny. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier.

Kontakt oss for mer informasjon og reservasjon.

Hamarstuas anbefalte 3 retters meny

 

Alt 1

 

Einebærrøkt hjort

*

Pannestekt røyefilet

*

Kirsebærønske

Kr 625

 

 

 

Alt 2

 

Rødbettgravet ørret

*

Lam

*

Høstterte

Kr 635

 

 

 

 

FORRETTER:

 

 

Gresskarsuppe

Syltet gresskar – frø – fennikelbrød chips

epleespuma

Kr 139

 

 

Einebærrøkt hjort

Kantarell – bakt hvitløk- syltet rødløk –

tyttebærsorbet – ”mose”

Kr 159

 

 

 

Rødbettgravet ørret

Syltede grønnsaker – dillkrem – løyrom

Kr 145

 

 

 

 

HOVEDRETTER:

 

Pannestekt røyefilet

Kål – nepe – dill – rødbeteespuma – eplesaus – kokte poteter

Kr 349

 

 

 

Torskeloins

Krydret rotfruktpurè – kantarell – charlottløk- spinat – urtebakt Amandinepotet – rødvinssaus

Kr 369

 

 

Skalldyrtallerken (kun forhåndsbestilling 2 dager før ankomst)

Dagens utvalg av skalldyr

Brød- aioli

Kr 599

 

 

 

Pistasjegratinert lamefilet

Rødbete – og hvitløkpurè

Rosmarinnepe – honningglassert gulrot – potet crokett med geitost – lammesjy

Kr 379

 

 

 

 

 

 

 

DESSERT:

 

 

 

Høstterte

Mandelkrem – skogsbær - italiensk marengs – Champagneespuma

Kr 145

 

 

Romganasj med mango

Nøttebunn- pasjonsfrukt de patte – apelsinsorbet

Kr 145

 

Kirsebærønske

Kirsebærmousse – sjokoladeglace  -kakaonibs

Kr 145

 

Ostetallerken

Dagens utvalg av oster

Kr 185,-