Hamarstua

Velkommen til Restaurant Hamarstua. Vi er en restaurant til alle anledninger. 

A la carte, selskaper - store og små. Kurs og konferanse og minnestunder. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Selskap

Vi har mulighet til å arrangere de fleste type selskap. Vi har god erfaring og hjelper til med å skreddersy arrangementer, om det er en dåp, konfirmasjon, et jubileum, et bedriftsarrangement eller hvilken som helst annen festlig anledning.

Kontakt oss for mer informasjon og reservasjon.

Kurs og konferanse

Vår restaurant har plass til 130 kursdeltagere på langbord, eller 88 på runde bord. Restauranten har gode høyryggede stoler og er konfortable og sitte i. Vinduene er store og høye og gir mye lys og god utsikt. Det er også egen terrasseinngang slik at det også her er mulighet for å ta seg en tur ut og strekke på beina og nyte den flotte naturen som er her på Domkirkeodden.

Kaupangen er et litt mindre lokale som rommer 60 kursdeltagere på langbord eller 30 personer på dobbelt konferansebord. Kun stoler som oppsett, ca 70 stoler. Kaupangen har store vinduer ut mot Mjøsa og har egen terrasseutgang slik at det er mulig å gå ut for å strekke på beina og nyte utsikten i pausene.
Vi har projektor med lerret, flippover, høyttalere med mikrofon, trådløst nettverk og enkel rekvisita.

Aulaen ligger inne i låven på museet. Den har 224 sitteplasser. Vi tar gjerne på oss servering her. Være seg påsmurt, frukt, kaffe/te eller lignende. Ta kontakt med museet for mer informasjon om leie og priser.

Knutstad og Holen

En av landets beste fiskeforretninger med fersk fisk og skalldyr samt vilt som spesialitet.

Dette er vår hovedleverandør på fersk fisk, skalldyr og vilt
Knutstad & Holens filosofi kan sammenfattes til «å gi kundene gode matopplevelser». Dette betyr kvalitet både i råvarer, kundebehandling og veiledning.

Besøksadresse:
Grønnegata 24
2317 Hamar

Tlf: 625 40840

Gavekort

Ønsker du å gi et familiemedlem, en kollega eller en god venn en annerledes gave? Hvorfor ikke gi bort en opplevelse?

Vi har gavekort!

Ta kontakt med oss så lager vi et til deg! Du bestemmer selv summen.

NB! Gavekortet har en gyldighet på 1 år, og har ingen gyldighet etter utgangen på datoen, med mindre det avtales en forlengelse før utgangen som skrevet på gavekortet. Avtalen må da skje minst en uke før utgangen på gyldigheten.

Bryllup

Kjære brudepar!

Alle som går i giftetanker ønsker seg en vellykket bryllupsfest og en god start på giftemålet. Det å planlegge et vellykket bryllup er en spennende, men også en krevende jobb. Bryllupsforberedelser i god tid er helt avgjørende for et vellykket bryllup.

På deres store bryllupsdag og bryllupsfest må ingenting overlates til tilfeldighetene! Vi har god erfaring med planlegging og gjenomføring av brylluper.

For minimum 80 personer (maksimum 130 i restauranten, maksimum 190 totalt), kan dere leie hele restauranten og ha denne til disposisjon hele dagen og utover i de sene nattetimer.
Ta kontakt med oss for informasjon og priser. Ring eller send oss en mail og avtal et møte for en liten prat.

Vi gleder oss til å feire den store dagen sammen med dere!

«Så blir de stående, disse tre: Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten.»

Hamardomen

Den vakre glasskatedralen er helt unik med sin storslagne arkitektur. Omkranset av stål og glass står buegangen fra middelalderen der stolt og minner om en svunnet tid. Et nytt sakralt rom har oppstått som gir en spesiell opplevelse ved gudstjenester, barnedåp og vielser. Den fine klangen gjør Hamardomen egnet til konserter og andre kulturopplevelser.

Det kan skaffes til veie så mye som 800 sitteplasser ved behov.